contacteer mij

Hailey Dijkstra

Aanvraagformulier

Voel me altijd vrij om me een e-mail te laten vallen of stuur me een tweet op de onderstaande link of e-mail me direct. Bedankt! Nagelbewegingen

Wat is een spijkerfilm? Een nagel flicks is wanneer u een vingernagel om de vorm van de nagel te krijgen en vervolgens uw nagel aan te brengen. Je moet voorkomen dat het gebruik van deze op de eerste dag, want het is een beetje rommelig en zal verknoeien je nagels.

Tip: Als je het op de ouderwetse manier doet, kun je op je eerste dag een vingernagel flicks doen. Hierdoor zien je nagels er mooi uit en mag je je manicure houden.

Hoe nagel flicks doen? De makkelijkste manier is om de nagel in de palm van je hand te plaatsen en er een kleine cirkel in te maken. Wanneer de nagel is in de cirkel, zet je vinger in een nagel flicks en duw het zachtjes in de cirkel (ervoor te zorgen dat het niet te ver gaan in). Blijf duwen de nagel in totdat de nagel is de grootte van de vingertop..

U ontvangt een link naar de oorspronkelijke post in de draad op het forum dat ik in. Je me een bericht sturen als je over het onderwerp wilt praten. Ik ben erg open minded en ik oordeel niet. Ik hou niet van het uiterlijk van een bepaald type nagelfolies, want ik hou van hoe de kleur eruit ziet op mijn nagels. Echter, je mag niet graag hoe mijn nagels eruit zien in die bepaalde stijl. Het interesseert me niet. Daarom vraag ik om uw feedback. Ik weet dat het moeilijk kan zijn om een artikel te vinden over nagelfolies die niet dezelfde mening aannemen als ik. Als je een negatief advies over de stijl, dan is dat wat je moet ervoor zorgen is geschreven in uw bericht, zodat het niet verwijderd.

Nail Foil Design and Use..

Openingstijden