Is er een gemeenschap rond nagelfolies?

Hailey Dijkstra

'Ja, die is er!' Ik heb veel geweldige ontwerpen gezien, en velen van hen worden gedeeld en aanbevolen door mijn lezers!

Maar hoe zien nagelfolies er eigenlijk uit? Er zijn verschillende stijlen, kleuren, maten en afwerkingen, en elk wordt geleverd met zijn eigen persoonlijke ervaring en verhaal. Wat onderscheidt verschillende stijlen?

De ervaringen van elk individu zijn uniek en persoonlijk voor hun behoeften en voorkeuren, en deze zijn niet gemakkelijk beschikbaar voor iemand anders. Daarom is het heel moeilijk voor mensen die proberen te kiezen tussen verschillende folies om een eerlijk oordeel te kunnen vellen. Daarom hebben we deze site gemaakt en hopen we je te helpen in je zoektocht. We hebben geprobeerd om alles wat we tot nu toe hebben gevonden lijst, maar soms vinden we veel meer. Als u weet van een geweldig ontwerp of een die we gemist laat ons een reactie op onze Facebook-pagina. We zullen ons best doen om het toe te voegen aan dit artikel. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere items zoals Welke Kleur Kleding Past Bij Mijn Haarkleur?.

Voor degenen onder u die ons niet kennen, we zijn een kleine startup die mensen helpt geld te besparen en terug te geven aan het ecosysteem. We begonnen deze blog in de zomer van 2011 als een oefening om nieuwe technologie te leren en om nieuwe vaardigheden te leren. Als gevolg daarvan lijkt het nuttiger dan nagelfolie. Ik hou van wat we doen, omdat het eindproduct is het helpen van het milieu en de mensen. Ik wil het met je delen. Dus als je een nagelfolie hebt gevonden of geïnteresseerd bent in het kopen van een, gelieve commentaar op de Green Rights Blog. Dus waarom is de prijs zo hoog? Wat is het verschil tussen een nailfolie en een nagellak? Nou, de prijs is vrijwel hetzelfde. Net als elk ander product zijn er ingrediënten, verpakkingen en andere verschillen. Wat ik hieronder zal uitleggen is wat er in de Nail Foil en wat niet. Nail Foil is een natuurlijk, veilig en groen alternatief voor nagellak. Nail Foil is geen nagellak omdat het veel natuurlijke en natuurlijke veilige ingrediënten bevat. Dit betekent, geen giftige ingrediënten, alleen de meest onschadelijke ingrediënten die u het meest waarschijnlijk te vinden in uw keuken. Nail Foil is geweldig om te gebruiken voor die momenten waarop je nagels zijn erg vies, zoals wanneer je op make-up, in de douche, in het bad of ergens anders waar je niet zeker weet dat je zal worden met behulp van nagellak, gewoon om het te gebruiken op je nagels. Ik heb nog nooit een probleem gehad met mijn nagels steeds zo vies, en het voelt gewoon leuk om iets dat daadwerkelijk kan hen te beschermen hebben! Wat is Nail Foil? Ik zal eerlijk zijn, het was erg moeilijk om een goede vergelijking van Nail Foil te vinden met andere natuurlijke alternatieven zoals nagellak, maar ik hoop dat dit zal helpen! Wat heeft Nail Foil gemeen met nagellak? Nagellak heeft verschillende gemeenschappelijke ingrediënten, in het bijzonder, polijsten bevatten natriumstearaat. Natriumstearaat is een droogmiddel, wat betekent dat de nagellak je huid uitdroogt, waardoor het uitdroogt. Wanneer uw nagellak droogt, kan het beginnen om uw huid uit te breken en kan jeuk, roodheid en schrale huid veroorzaken. Wanneer u een droge huid van het dragen van nagellak, u zeer geïrriteerd en hebben moeite met nagelverzorging..