Is het mogelijk om nagelfolies te kopen?

Hailey Dijkstra

№. Het is absoluut niet mogelijk.

Waarom is het onmogelijk? Als je geïnteresseerd bent in het onderwerp, dan heb ik veel antwoorden voor je. Ik heb geschreven over hoe nagelfolies zoveel meer kunnen zijn dan alleen nagellak. En ik schreef ook over de redenen waarom een persoon niet eens nagelfolies kan kopen. Dit onderscheidt dit artikel opvallend van andere producten zoals Payot Gezichtsverzorging.. Dus, als je meer wilt weten over wat is het geheim van een nagellak succes, hier is een aantal van de dingen die je moet weten. Waar worden nagelfolies gemaakt? Het beste antwoord is: Het is niet zo moeilijk om een nagelfolie te krijgen. Nail Foils zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Ze zijn niet gemaakt in China of ergens anders, ze zijn gemaakt in kleine plaatsen in de wereld. Dat maakt ze anders. De manier waarop ze zijn gemaakt is compleet anders dan elke andere nagellak. Ze kunnen worden gemaakt in fabrieken in Thailand, Indonesië of Zuid-Korea en vervolgens verscheept naar Europa of naar Azië. En dan om ze te krijgen moet je enorme hoeveelheden geld te betalen. Als ik bijvoorbeeld een folie wilde maken in India, moest ik betalen voor de scheepvaart, importheffingen, importtarieven en voor de verzending en afhandeling van deze folie van India naar Europa of Amerika. Je deze folies niet thuis maken. Het is echt de enige manier voor een nagellak om de luxe te hebben om gemaakt te worden in Europa, India of Azië. De reden dat ik dit deed is dat ik de schoonheid van deze folies wil laten zien, en dus ben ik erg trots om ze aan de wereld voor te stellen.

De afgelopen maanden heb ik gewerkt met twee zeer getalenteerde ontwerpers, Juhani en Kjelte. Ze zijn niet alleen zeer getalenteerd, ze zijn ook erg geduldig met mij. Ze zijn zeer goede vrienden, en het is een eer om te kunnen werken met hen. Ik hoop dat u, beste lezer, genieten van hen zo veel als wij doen. Alsjeblieft, als je geïnteresseerd bent in de folies en wil graag wat bestellen, stuur me een bericht. En als u geïnteresseerd bent in de blog, alsjeblieft, alsjeblieft, aarzel dan niet om het te bezoeken op uw computer of met uw telefoon. Je bent in mijn gebeden! Ik ben iedereen erg dankbaar voor al hun steun en liefde! Ik hoop dat je geniet van de blog en kom terug en bezoek vaak. Nog een fijne dag. Hailey :) De volgende post in deze serie, "Groene rechten, een beetje meer", gaat over folies van de nagels die in mijn winkel. Dit is mijn vierde Green Rights post, maar mijn eerste voor de blog. De eerste post was een blik op een "verf folies" set van Bic Foil, maar ik besloot om een post te maken voor de folies die ik heb. Als u wilt proberen folies die beschikbaar zijn in uw omgeving en dat zijn niet de folies die ik maak, ik heb een blogpost over nagelfolies en een groene rechten artikel over groene rechten nagelfolies als u geïnteresseerd bent. Overweeg anders een nagelfolie Test vergelijking. Ik denk niet dat ik veel groene rechten artikelen links, dus als je in het gebied moet ik zeker blijven posten. Ik zal ook het plaatsen van mijn groene rechten video-serie in een beetje, maar voor nu zie je mijn vorige groene rechten berichten hier. Genieten! - Hailey De video van de groene rechten van vandaag (klik op de afbeelding om de volledige video te zien)..