Tips over het gebruik van nagelfolies?

Hailey Dijkstra

'Gebruik een nagelfolie'. En dan zeggen ze altijd: 'Hoe geldt dat voor je nagels?' Ik denk dat dit een goede vraag is. Ik ben er vrij zeker van dat het van toepassing is op elke situatie. Dus daar gaan we.

Wat is een nagelfolie? Een nagelfolie is een nagelproduct dat je op je nagels plakt en daar een paar weken laat staan tot ze een dunne, gladde laag vormen. Het idee erachter is om een laag gel-achtige stof te krijgen, maar dan droogt die laag, die vervolgens kan worden verwijderd. Dit geeft de illusie van geschilderd worden. Wanneer u de nagelgel op uw nagels, u voelen dat het begint te absorberen in je huid en krijgen meer permanente dan gewone nagellak. Echter, het maakt ook je nagels kijken dikker, en dit is een goede zaak, want het maakt het uiterlijk van je nagels veel beter. Ik had onlangs de kans om uit te proberen twee van de meest populaire nagelfolies beschikbaar, de Nails Inc "Honeycomb" en de Zoya "Cinnamon". Honingraat U ophalen van de Nails Inc Honeycomb Foil (hierboven afgebeeld) bij de meeste nagelsalons in Nederland, maar ik had het geluk om een te krijgen bij een van de lokale schoonheidssalons. De honingraatfolies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn ontworpen om te worden gebruikt als nagelkunstfolies. Ze zien er veel aantrekkelijker dan gewone nagellak bij gebruik als folies, dus ze zijn zeker een optie voor een nagellak liefhebber als ik. Dit is het vermelden waard, in vergelijking met Crème Oogschaduw. De Zoya "Cinnamon" is een zeer vergelijkbare folie, die ook een mooie afwerking heeft. Ik hou eigenlijk van de Zoya meer dan de Honeycomb, maar de twee zijn heel verschillend. De Honeycomb Foil is meer ondoorzichtig, de Honingraat is glanzender en ziet er veel beter uit bij gebruik als folie. De Zoya is ook een tikkeltje goedkoper, waardoor het de moeite waard mijn tijd om een paar van deze. Dit zal opmerkelijk zijn in vergelijking met Parfum Voor Man.

Na het lezen van de verschillen tussen de twee folie ontwerpen, heb ik besloten op te halen een van elk. De Zoya "Cinnamon" Ik begon met de Zoya "Cinnamon" als een all-over glitter folie. Ik gebruikte een matte toplaag op mijn topcoat en de folie. Ook kan nagelfolie een begin zijn. Ik denk dat deze folie was vrij gelijkaardig aan de Honeycomb folie, maar het duurde niet zo lang, en de kleuren vervaagd veel sneller en minder mooi op mijn nagels. Het ging niet zo goed met de heldere basislaag als de Honeycomb folie, en het vervaagde vrij snel op topcoat. Ik moet zeggen dat het zag er geweldig uit met een duidelijke basecoat en een matte topcoat, maar ik denk niet dat ik ooit zou aanbevelen deze kleur voor beginners vanwege de glanzende afwerking die het geeft de nagels. Wat de textuur van de folie betreft, dacht ik dat de polish niet het gevoel had dat je gemakkelijk je nagels kon krabben..