Waar worden nagelfolies gemaakt?

Hailey Dijkstra

uit de fabriek. Dat komt omdat het tijd kost om nagelfolies te bereiden en soms zelfs om ze te kunnen produceren. Het lijkt logischer dan Tondeuse Carmen. Daarom kopen we liever folies die door een fabrikant worden geproduceerd.

Ik begon informatie te verzamelen over de verschillende soorten nagelfolies en ik hoop dat je het nuttig vindt. In deze blog post zal ik alleen richten op de folies die online worden verkocht. Om een folie te maken moet je de nagels knippen en nagellak op ze aanbrengen, ze dan aan elkaar lijmen en de folie afdoen met een glanzende toplaag. Hiervoor stel ik voor dat je geen aceton gebruikt, maar in plaats daarvan gewoon een zeer lichte hand gebruikt, omdat de aceton de textuur van de nagel zal vernietigen. Als u aceton gebruikt, u een snelle en gemakkelijke voorbereiding doen en eindigen met een toplaag: Allereerst moet je je folies verwijderen door nagellak aan te brengen en ze een paar minuten te laten drogen. Doe vervolgens de folie over de nagel en laat het drogen.

Neem dan een stuk van een duidelijke nagellak, breng het aan op de folies, laat ze drogen voor een tijdje, dan zet het op je vingertop, dan zet je duim over. Je zou het aan de vinger moeten zien hangen. Je moet hetzelfde effect hebben alsof je de nagel had geschilderd met acrylverf. Het moet lijken op degene die je ziet als je een foto te nemen met een camera. Het enige verschil is dat je het toepassen op je vingernagel, terwijl degene die ik deed op de foto is gedaan met een penseel. Op deze manier u zien dat de folies niet lang duren om te drogen. Nadat de folies droog zijn, u ze op elke nagel die u wilt. Maar als je ze wilt gebruiken over je vingers, gewoon schil van de folie, plaats de nieuwe folies op de vinger en breng vervolgens de eerste laag gel. Ik hou van folies die goed aan mijn vingers kleven, maar dat betekent niet dat je folies moet kiezen uit slechts één categorie: nagelfolies, of nagelfolies en gel. U ze beide gebruiken in dit geval, maar ik geef de voorkeur aan de folies gemaakt met gel te worden gebruikt op een nagel. Als u geen gel of folie wilt gebruiken, u gewoon een van de kleuren uit de drop-down box kiezen en ze naar wens gebruiken. In de volgende post zullen we leren hoe het polijsten te doen. Voor meer informatie over de producten in dit bericht en de tips en trucs, u ook lezen: The Perfect Pink Palette (en zijn geweldige foto's) Wat je nodig hebt om nagels te maken van Gel: (Alleen voor folies): gel (ik gebruik een product uit de nagelfolies sectie. Dit is precies wat het sterk onderscheidt van andere producten zoals Nagellak Mat Maken.. Het bevat polymeren die zijn gemaakt van water, suiker en andere stoffen. Het heet polyethyleenglycol, en het wordt verkocht in verschillende kleuren. En dit maakt het heel anders dan producten zoals nagelfolie.. U lezen over het hier.) (Als u folies koopt met een andere stof die is toegevoegd, moet u dezelfde kleur gebruiken) Je hebt ook een klein flesje of andere container, een kwast en een goede schone nagelborstel nodig (bij voorkeur een kleurloze nagelborstel). De kleuren die in deze tutorial worden gebruikt zijn de volgende: (Alleen voor folies) Een witte nagelfuit of andere container met de volgende inhoud: water, suiker, alcohol, acrylverf en nagellak. Een acryl verfkwast met een airbrush of een borstel gemaakt van hetzelfde materiaal. Wanneer de folies te gebruiken: Na het gebruik van folies, u gewoon spoelen met schoon water of de bijbehorende vloeistof om zich te ontdoen van de overtollige folies..