Wie schrijft?

Hailey Dijkstra

Waarom ik dit doe

Mijn passie is nagelkunst en ik ben een liefhebber van nagelkunst en hou van het delen van alles wat ik heb geleerd en hoe ik het maak.

Ik zit in mijn derde jaar op de universiteit en zit momenteel in het tweede jaar van de masteropleiding, dus ik ben op zoek naar veel tijd om mijn nagelkunst- en ontwerpprojecten steeds succesvoller te maken. Ik ga ook door een zeer moeilijke periode van overgang in mijn leven en voel de behoefte om de informatie die ik ken te delen, dus voel je vrij om te controleren of een van mijn berichten. Ik hou van mijn leven zoals het is, dus neem het niet van mij af.

Ik ben altijd bereid om alle vragen die je hebt te beantwoorden, maar vraag me niet om te gaan op een dieet of drugs te nemen. Ik hou van deze blog en ik hoop dat de informatie en de ideeën hier zal u helpen in uw inspanningen, of geven u wat inspiratie die u gebruiken om uw voordeel in het leven..

Mijn motto is 'maak je nagels zo mooi als je bent' en deze blog is mijn manier om terug te geven aan de nagel gemeenschap door het delen van informatie over wat we doen en het delen van mijn mening. Ik hou van de manier waarop mensen reageren op mijn berichten en ben altijd verbaasd over de positieve reacties die ik krijg. Het is iets dat me gelukkig maakt en ik hoop dat jij dat ook doet. Ik hoop dat je terugkomt voor meer.

Als u vragen heeft over deze blog, kan ik gecontacteerd worden via mijn Facebook-pagina. Volg me daar om de laatste updates en nieuwe nagel informatie te krijgen. Als u een specifieke nagel probleem dat je wilt me vragen over, gebruik dan de link met contact aan de bovenkant van dit bericht. Ik zal u tijdig antwoorden en mijn best doen om het antwoord voor u te vinden.

In 2012 werd ik geïnterviewd door NPR's Scott Simon over de "Nails That Do It All" trend.

Voor deze blog zal ik het plaatsen van nagel foto's. Om een recente blog over mijn nagel reis en waarom ik hou van folies te zien, check out dit bericht. Voor de niet-ingewijden ben ik een grote fan van folies. In feite ben ik altijd op zoek naar een geweldige om te kopen en te proberen. Dus, ik ging op een mini-sabbatical vorig jaar te gaan van de grid en ik ben nu terug naar huis, althans voor een tijdje. Ik hou van het schrijven en curating mijn blog, omdat het me in staat stelt om mijn passie te delen met anderen en hebben een beetje plezier langs de weg. Ik ben ook een grote fan van de gemeenschap en de liefde die mensen hebben voor de nagel gemeenschap. Dus, ik wilde iets doen om te helpen met deze grote en lonende gemeenschap. Ik heb een Facebook-pagina genaamd "Nail Foils of the World" en ik ben zo enthousiast over de ideeën die afkomstig zullen zijn van deze pagina..